Vi vänder oss till dig som är arbetssökande och vill ha hjälp med att snabbt hitta ett arbete som matchar dina erfarenheter och kompetenser. För att få tillgång till tjänsten krävs det att du är inskriven på Arbetsförmedlingen.
I vår Stöd och matchningstjänst jobbar du tillsammans med Personalpartners professionella och erfarna coacher med målet att du på kortast möjliga tid ska komma till arbete eller studier.
Vi coachar dig till rätt arbete genom en individuell planering där vi erbjuder individuella samtal, gruppaktiviteter, företag/studiebesök, stort kontaktnät, studie och yrkesvägledning och mycket mer.
Våra starkaste kort till att stötta dig till arbete är vårt stora engagemang, goda lokalkännedom och stora nätverk inom de flesta branscher.  Vi arbetar nära arbetsgivare vilket gör att vi kan vara länken mellan arbetsgivare och dig som arbetssökande samt vara din referens.

VILL DU VETA MER?

Ring vår växel på 0910-34 000 så kopplar vi dig rätt!
Eller skicka ett mail till info@ppab.eu

VI FINNS PÅ 3 ORTER
Vi erbjuder tjänsten på orterna Skellefteå, Sundsvall & Stockholm

För att veta mer om Stöd och Matchningstjänsten så kan du tala med din handläggare på Arbetsförmedlingen. För mer information om hur du börjar hos oss på Personalpartner kontakta oss på telefon 070-330 08 54